Back-up, Belangrijk?

Vaak als de vraag komt “Heb jij je backups op orde?” wordt er gezegd “nee eigenlijk niet” of “jazeker” om maar niet het verhaal van het belang van een goede back-up te horen.

Een goede back-up wordt vaak onderschat, totdat het nodig is na een virus of Cyberaanval. Misschien word er gedacht dat een backup alleen voor bedrijven nodig is. Niks is minder waar een particulier kan ook doelwit worden van een Cyberaanval, hierna kunnen geliefde fotos en/of videos verloren gaan of versleuteld worden.

Switch Go & Backup

Nexer IT bied een dienst aan genaamd Switch Go & Backup.

Met de dienst kan er bij ons een abonnement worden waarbij één volledige machine kan worden geback-upt.

Switch Go, Switch go is een onderdeel van de dienst, hierin kunnen alle bestanden worden opgeslagen en gesynchroniseerd met andere apparaten. Het voordeel hiervan is dat te alle tijde dezelfde bestanden beschikbaar zijn op ieder apparaat.1

Instant restore

Voor Windows

Mocht het apparaat toch onverhoopt niet meer bruikbaar zijn na een virus of iets anders.

Dan kan er een complete systeem backup worden terug gezet van gister vorige week of misschien zelfs vorige maand. Dit is extreem simpel proces en vereist alleen een usb stick en de inloggegevens.

Daarna kan er een datum worden gekozen en gaat de rest vanzelf!

1 Alleen mogelijk met internet verbinding op bijde apparaten, offline werken is mogelijk maar dient achteraf gesynchroniseerd te worden, vooraf het andere apparaat te starten.

SGB Klein

10 / maand
  • 500 GB Switch Go opslag
  • 1 Apparaat systeem volume backup
  • Instant Restore
  • Beheer portaal
  • Support