Wi-Fi, Traag en onbetrouwbaar?

Wat is je Wi-Fi wachtwoord?
Vaak is dat de eerste vraag van gasten, maar geef je gasten toegang tot je privé netwerk? Dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. Of wordt er vaak in huis geklaagd over het trage internet of het slechte bereik?

Waarschijnlijk wordt er dan gebruik gemaakt van een modem/router wat geleverd is door de internet provider (ISP). Vaak worden deze apparaten zo ver mogelijk wegestopt simpelweg omdat ze er niet mooi uitzien. Daarnaast komt de internet verbinding vaak in de meterkast binnen en wordt daar dan ook maar de router geplaatst. Dit dan natuurlijk ook niet optimaal voor de snelheid en het bereik van het Wi-Fi netwerk.   

Nexer IT biedt een totaal installatie aan voor het lokale netwerk (Vaste kabel en Wi-Fi). Met onze degelijke “Switches” en “Access-Points” (een apparaat wat alleen Wi-Fi uitzend) van Ubiquiti kunnen wij een totaal pakket aanbieden wat op lange termijn er voor zorgt dat het (Wi-Fi) netwerk super snel is! Daarnaast kunnen de Access-Points in woonkamers geplaatst worden omdat ze er helemaal niet slecht uit zien! En dat bevorderd natuurlijk het netwerk op alle vlakken!

In-Wall AP

Ubiquiti heeft een breed assortiment aan apparatuur hierbinnen valt ook de In-Wall Access Point.
Deze apparaten kunnen gemakkelijk in een muur worden geplaatst met in ieder geval dekken voor een gehele verdieping. Deze apparaten zijn bijvoorbeeld ideaal voor in de woonkamer. Daarnaast bevat die apparaat ook nog eens 4 netwerk poorten voor het aansluiten van rand apparatuur, bijvoorbeeld de TV, ITV-Ontvanger, Game Console en dergelijk.

PoE

De netwerk apparatuur wordt zoveel mogelijk aangesloten met behulp van Power over Ethernet (PoE). PoE betekent dat er stroom over de netwerk kabel wordt gezonden. Op deze manier kan een Access-Points of bepaalde switches met een simpele netwerk kabel worden aangesloten. Met de kabel wordt het apparaat direct voorzien van stroom en netwerk/internet. Dat scheel natuurlijk weer een kabel!

Prijzen